BRAKSIGER MOT LÆRDAL

Endeleg kom sesongens første siger og når det først skulle skje var det ikkje måte på heller. Heile 9-1 vart det etter at vi hadde valsa over tabelljumboen frå start til mål.Sjølv om motstanden var svak så fortener spelarane honnør for ein godt gjennomført kamp. Vi leverte dei eine flotte angrepet etter det andre og kunne fort ha scora fleire mål.

Kampen stadfesta det vi har sett dei siste to kampane; nemleg at vi er i ferd med å bli delvis friskmeldt etter ein sørgeleg start. Framleis er det nokre poeng opp til sikker plass på tabellen, men med ei god avslutning av vårsesongen bør det vere mulig å tette den luka.

Dagens Dale-spelar:   Martin Tonning

Kampfakta, 4.divisjon

Dale – Lærdal 9-1 (4-0)
Dingemoen stadion
100 tilskodarar

Mål:
1-0 23 min. Richard Skår
2-0 26 min. Jan-Anders Tonning Wichstrøm
3-0 27 min. Magne Hillersøy
4-0 40 min. Martin Tonning
4-1 54 min. Halfdan Johnsen
5-1 56 min. Eirik Systaddal 
6-1 74 min. Runar Aune
7-1 77 min. Jan-Anders Tonning Wichstrøm  
8-1 87 min. Frank Vik
9-1 91 min. Simen Stølen

Gule kort: Christopher Skadal og Henrik Kummeneje, Dale

Dommar: Frank Heggestad, Veitastrond

Lagoppstilling:
Tor Ivar Aase Dale, Christopher Skadal, Martin Tonning, Runar Aune, Kim Frode Solheim, Jonas Døving Nordal, Henrik Kummeneje, Eirik Systaddal, Richard Skår, Jan-Anders Tonning Wichstrøm, Magne Hillersøy

På benken:
Frank Vik (for Magne i 57. min), Vegard Vesterås (for Christopher i 67. min), Simen Stølen (for Richard i 67. min), Kennet Vik (for Eirik i 72. min), Geir Loneland, Erlend Osland, Sander Eikevik Dyrstad