Damelaget med siger 31-16 over Os2

Suveren siger til Dale i sesongens fyrste heimekamp.

I og med at Askøy ikke møtte måtte vi vente en stund før vi fikk årets første hjemmekamp. Os 2 var motstander, et lag som liker høyt tempo og kontringer. I fjor ble det seier og uavgjort mot Os 2 så troen på seier var stor, og tenningen var høy.

Og vi går i ut i hundre, står meget bra i forsvar og går fort opp i 4-1. Dette setter tonen for resten av omgangen, der vi gjør en kjempeomgang bakover og med unntak av en liten periode spiller vi også meget bra fremover. Vi spiller oss til gode sjanser, har høyt tempo og gode bevegelser. Det gir 15-6 til pause og liten grunn til å gjøre de store grepene i pausen. Det viktigste er å ikke dette nedpå i andre omgang.
Det gjør vi heller ikke, trenden fra første omgang fortsett i andre og seieren er aldri truet. Med unntak av 5-6 meget uinspirerte 6 minutter i slutten er det nok en god omgang. Til slutt viser tavla 31-16, og både spillere og trenere er fornøyd.

Kampen var også den første for 3 spillere fra Førde som vi har samarbeid med. Ingrid Bøyum, Ingrid Mjøs og Camilla Dvergsdal gjorde jobben sin på en meget god måte og det skal bli moro å ha dem med videre.
I tillegg gjorde Leonora Laukeland Kleiven comeback for Dale etter flere år i klubber i Bergen. Hun tilfører rutine både bakover og fremover på banen og viser flere ganger at hun vil bli en god tilvekst til laget.

Med et slikt resultat og spill blir inngangen til neste kamp god. Dette er også hjemme, da mot Stord 2. Den spilles fredag 1. november kl 20:30. Vi håper flest mulig dropper gullrekka og heller tar turen til Fjalerhallen.