Handb: Seier over Førde og opprykk til 3. divisjon

Med seier mot Førde ville damelaget sikre opprykket til 3. divisjon tre runder før serieslutt. I en kamp som svingte mye fikk til slutt Dale kontroll og kunne gå av banen fortsatt ubeseiret og med opprykk til 3. divisjon med hjem til Dale.

Dale har de to siste sesongene vært i liknende situasjoner uten å klare å omsette sjansen til opprykk, og det var derfor en viss nervøsitet å spore både hos trenere og spillere. Og som tidligere i slike kamper startet Dale uten fart i beina og med dårlig forsvar og Førde tok en tidlig 6-1 ledelse. Men denne gangen viste damene meget god moral og spiste opp forspranget i løpet av noen effektive minutter og presser Førde til å ta timeout når laget er kommet ajour. Dale justerer forsvaret enda litt mer samt får bedre flyt og noen flere mål bak fra banen, og kan gå til pause med 10-14 ledelse etter å ha avsluttet første omgang meget bra.
Etter pausen fortsett Dale i samme spor og med noen kjappe kontringsmål når Førde prøver seg med merke på en av Dale-spillerne så er Dale etter hvert 7 mål foran midt i omgangen. Og selv om en Dale-spiller får direkte kort og kort tid etter en annen utvingsing og spiller 4 mot 6 er aldri seieren truet. Til slutt kontrollerer Dale inn en tremålsseier 24-27.
Dermed kunne Dale-spillerne og trenerne slippe jubelen løs etter endelig å ha klart målet om opprykk. Spillerne har lagt ned en kjempeinnsats denne sesongen og vært meget fokuserte på trening. Da er det ekstra kjekt å nå målet som var satt foran sesongen.