HEILSVART OG FORTENT TAP MOT HØYANG

Det vart tap 0-3 for Høyang på Dingemoen onsdag kveld. Spelet vårt stod i stil med været og kan ikkje kallast anna enn elendig. Høyang tok ein fullt fortent siger og kunne lett ha vunne meir.Kort oppsummert var 1.omgang så elendig at det ikkje er noko meir å skrive om. Etter pause så kom det seg nokre hakk, men utan at vi på noko tidspunkt var i stand til å skape nok trøkk til at vi var i nærheita av å hente opp igjen leiinga deira.
 
Dagens Dale-spelar:   Tor Ivar Aase Dale

Kampfakta, 4. divisjon

Dale – Høyang 0-3 (0-2)
Dingemoen stadion
ca. 50 tilskodarar

Mål:
0-1 28 min. Morten Kåre Eriksen
0-2 44 min. Vegard Lambrechts
0-3 90 min. Edin Agovic

Gule kort: Magne Hillersøy, Martin Myklebust, Dale og Vegard Lambrechts, Høyang

Dommar: Rolf Kåre Allmenning, Florø

Lagoppstilling:
Tor Ivar Aase Dale, Geir Loneland, Christopher Skadal, Eirik Svorstøl, Martin Myklebust, Idar Haugen Rochlenge, Runar Aune, Einar Aase, Martin Tonning, SImen Stølen, Jan-Anders Tonning Wichstrøm

På benken:
Vegard Ulvik, Magne Hillersøy (for Christopher i 46. min), Joakim Rakneberg (for Einar i 63. min), Stian Neset (for Idar i 77. min), Vegard Vesterås (for Simen i 82. min), Henrik Kummeneje