J15 serievinnarar

Dale vart etter ein spennande og avgjerande siste kamp mot Stryn på laurdag, serievinnar i J15 og skal spele fylkesfinale mot Sogndal.

Dale skulle spille avgjørende kamp om seriemesterskapet for pulje Sunnfjord/Nordfjord lørdag 19.3.2011. Før kampen hadde Stryn avgitt 2 poeng, Førde 4 poeng og Dale 4 poeng. Dale har tapt ytterligere en kamp mot Eid, men da Eid og Bremanger spiller med dispensasjon for å ha med eldre spillere, strykes deres kamper ifm avgjørelsen av hvem som blir seriemester.
 
Stryn slo Førde med 15 mål tidligere i vinter i det alle unntatt Dale trodde var seriefinalen. Dale viste imidlertid at dersom Dale slo Stryn ville Dale, Stryn og Førde alle ha like mange poeng, og Dale måtte dermed vinne med 8 mål eller mer for å klare å slå Stryn og Førde på innbyrdes målforskjell.
 
Dale spilte lørdag en svært god kamp i forsvar og bakerst sto Andrea som en vegg. Dale ledet med 4 mål til pause, og da Dale etter hvert stengte helt igjen bakerst, ble Stryn løpt i senk. Da Dale 7 minutter før slutt gikk opp i 8 mål foran, sto jubelen i taket i Fjalerhallen, og Stryn hadde ikke noe å svare med. Det ble til slutt en klar 22-10 seier til Dale og ingen tvil om hvem som var seriemester.
 
Dale startet serien forholdsvis dårlig og hadde før jul tapt for Stryn, Førde og Eid. Da kampen mot Eid ikke betydde noe, så likevel Dale tidlig muligheten til å stikke av med seriemesterskapet som både Stryn og Førde hele tiden trodde sto mellom dem innbyrdes.
 
Dale stilte i år på første gang på tre år med lag i klasse 95/96, og laget besto lørdag av kun tre 15 års spillere. Resten av spillerne er J14 og i tillegg Kjerstin som er J13. Det er da imponerende å slå Stryn som kun var 95 spillere med hele 12 mål i seriefinalen.
 
Håndballgruppen retter en stor takk til Marit Øen, Agnar Ullebø og Sverre Stenseth som har vært trenere for J15/14 i år.

Med på laget:
Bak frå venstre: Tone S. Løseth, Amalie Ness, Sofie Stensæth, Johanne Langeland, Rebecca Øen, Kristiane L. Haugen, Oda A. Nedrebø. Framme frå venstre: Andrea B. Solås, Kjerstin B. Solås, Ingrid Hovland, Iris N. Andreassen. Liggande: trenar Agnar Ullebø