J18 Dale – Bjørnar 23-19

Det unge jenter 18 laget til Dale fortsetter å imponere

Det unge jenter 18 laget til Dale fortsetter å imponere. Laget åpnet respektløst, og etter 5 minutter var resultatet 5-0 til Dale. Bjørnar fikk etter hvert ristet av seg det første sjokket og klarte etter hvert å komme opp i ryggen på Dale. Pauseresultatet var 11-10 til Dale.

Dale åpnet andre omgang på samme måte som første, og etter kort tid sto det 17-10 til hjemmelaget. Bjørnar klarte nok en gang å nærme seg Dale, men uten at seieren var truet.

Dale spilte svært godt i forsvar, og når forsvaret fungerte fikk begge målvaktene den hjelpen de trengte. 19 baklengsmål mot et godt Bjørnar er mer enn godkjent. Bjørnar spillerne var både eldre og fysisk sterkere enn Dale. Manglende fysikk tok imidlertid Dale igjen med stort tempo og god teknikk.

I neste kamp møter Dale Fana og Ternes Elite  borte. Fana vant både norgesmesterskapet for J16 og J18 i fjor, så den kampen kommer til å bli en tøff og lærerik utfordring.