Kampen Dale – OS er flytta til fredag kl 20.45

Kampen mellom Dale og Os II er flyttet fra søndag 11.1.2015 til fredag 9.1.2015 klokken 2045. Årsaken til flyttingen er at Dale skal bidra med instruktører sammen med Fyllingen Bergen ved åpningen av ny hall i Gaular søndag.

Os II er helt i bunnen av 3. divisjon og kjemper en tøff kamp for å overleve i divisjonen. Os stiller med 12 friske spillere til fredagens kamp. Med stolte tradisjoner i klubben, vil nok ikke Os gi seg før kampen er ferdigspilt. Os har spilt jevnt med mange av topplagene i divisjonen, og tapte kun med ett mål mot Fyllingen og to mål mot Åsane. Dalespillerne må derfor klare om omstille seg til ny, tøff kamp etter den overbevisende seieren mot Åsane forrige helg.

Bortekampen mot Os i høst var meget jevn lenge, men Dale klarte å dra fra og vant tilslutt 30-21. I den kampen storspilte Ingrid Bøyum på strek med 10 mål på 11 forsøk.

Vi håper på at publikum nok en gang klarer å lage en god ramme rundt kampen, så skal vi på banen gjøre vårt til at de som kommer, ikke skal angre på det.

Jonny