Mål nr 100 og 101 ga siger

Jenter 13/14 tok i kveld imot Gaular 1 til toppkamp på kunstgraset i Dale.

Dale kom godt igang og hadde den første store sjansen men vi sette den rett på keeper. Utover i omganga hadde vi mest spel og det var nokre halvsjansar til begge lag. Stillinga til pause var 0-0.

Andre omgang fortsette som den første. Vi hadde mange avslutningar som anten gjekk rett på keeper eller like utanfor. Gaular tok leiinga 1-0 etter ei kontring der vi «sov» litt i forsvar. Eit kvarter før slutt utlikna Dale til 1-1 ved Kjerstin. Dette var og jentene sitt 100. mål i år. Kjerstin skora også sigersmålet 5 minutt etter. Dale kontrollerte inn til fortjent 2-1 siger.

Med dagens siger er Dale i førarsetet i kampen om å vinne serien. 2 kampar gjenstår for oss – borte mot Hyllestad 1 og heime mot Jølster.

1 Dale 14 12 1 1 101 – 22 79 37
2 Hyllestad 1 13 11 1 1 71 – 18 53 34
3 Gaular 1 15 11 0 4 105 – 20 85 33
4 Tambarskjelvar 14 10 2 2 102 – 39 63 32
5 Eikefjord 14 4 1 9 79 – 135 -56 13
6 Gaular 2 13 3 1 9 37 – 110 -73 10
7 Florø 10 2 1 7 35 – 59 -24 7
8 Jølster 13 2 1 10 31 – 83 -52 7