NED PÅ JORDA MED EIT BRAK

Etter ein opptur borte mot Førde 2 kom vi brutalt ned att på jorda mot Sogndal 3 på Fosshaugane Campus på 16. mai. Heile 4-0 tapte vi mot eit ungt Sogndallag. Vi tapte heilt fortent og skal vere glad det ikkje vart verre. Meir er det egentleg ikkje å seie om denne kampen. Lat oss gløyme den fortast mogeleg…Kampfakta, 4.divisjon

Sogndal 3 – Dale 4-0 (2-0)
Fosshaugane Campus

Mål:
1-0 11 min. Asgeir Farnes
2-0 33 min. Simen Stølen
3-0 50 min. Mathias Flo
4-0 68 min. Sjølvmål

Ingen kort.

Dommar: Per Oddvar Lien, Høyang

Lagoppstilling:
Håkon Thuland, Vegard Vesterås, Alexander Myklebust, Eirik Systaddal, Christopher Skadal, Kristoffer Rogne, Martin Tonning, Einar Aase, Jan-Anders T. Wichstrøm, Nickolai Macpherson, Tommy Holm

På benken:
Norodd Myklebust, Henrik Kummeneje (for Alexander i 30. min), Kennet Vik (for Tommy i 45. min), Kristian Aase (for Christopher i 63. min), Vegar Kjos (for Eirik i 81. min)