NOK EIT SURT TAP I SLUTTMINUTTA

Det vart nok eit surt tap i sluttminutta då A-laget gjesta Kaupanger på fredag. Vi leia tre gonger og spelte mot 10 mann i over ein halvtime, men stod likevel tomhendte tilbake då sluttsignalet gjekk.Dermed fekk vi Kaupanger heilt opp i ryggen i staden for å få ei behageleg luke. No ventar ein særs viktig kamp mot Høyang kommande torsdag der kun siger er godt nok om vi ikkje skal tape kraftig terreng til dei på tabellen.

Kampfakta 4.divisjon

Kaupanger – Dale 4-3 (1-1)
Kaupanger stadion

0-1 38 min. Henrik Kummeneje
1-1 45 min. Kristian Hauståker
1-2 66 min. Henrik Kummeneje
2-2 70 min. Kristian Hauståker (str)
2-3 81 min. Martin Tonning
3-3 83 min. Kristian Hauståker (str)
4-3 90 min. Aleksander Lenning

Gule kort: Ole Einar Rebni, Kaupanger, Christopher Skadal og Eirik Systaddal, Dale

Raudt kort: Joachim Andreassen, Kaupanger (58. min)

Dommar: Frode Ølmheim, Syril

Lagoppstilling:
Håkon Thuland, Vegard Vesterås, Christopher Skadal, Eirik Systaddal, Martin Tonning, Kristian Aase, Einar Aase, Henrik Kummeneje, Sander Eikevik Dyrstad, Nickolai Macpherson, Jan-Anders T. Wichstrøm

På benken:
Norodd Myklebust, Tommy Holm (for Sander i 65, min) Bendik Vik (for Kristian i 75. min), Vegar Kjos (for Christopher i 75. min), Sindre Ulvik, Hugo Fretland