Storseier for damelaget mot Stryn med 38-21

Etter en meget svak forestilling mot Gloppen, ønsket spillere å vise seg fra en helt annen side mot Stryn. Etter en litt treg start får vi endelig vist hjemmepublikumet at vi kan spille god håndball.

Vi vet godt hva vi møter mot Stryn, men likevel har vi problemer med å sette forsvaret skikkelig i første delen av første omgang. Vi blir litt for opptatt av å følge ball og glipper flere ganger på blinde overganger hos Stryn. Fremover scorer vi jevnt, men bommer på flere sjanser da vi går på dårlige sjanser og ikke kommer rundt keeper. Heldigvis klarer vi å justere forsvaret litt de siste 10 av omgangen, i tillegg til at vi får flere målvaktsredninger. Dette gjør at vi får en luke på 4 mål til pause, 14-10.
I pausen er beskjeden å skru forsvaret enda noen hakk, samt vere litt mer tålmodige i angrep.
Andre omgang starter som planlagt i pausen, to gode forsvar, noen kjappe mål og vi øker til 6-målsledelse. Så slurver vi litt i noen angrep og slipper Stryn tilbake til 4 mål bak. Men herfra og ut så løsner det skikkelig, med godt forsvar, flere kontringsmål og kollektivt angrepsspill drar vi raskt i fra og til slutt så er spørsmålet bare hvor stor seieren skal bli. Humør og spillerglede er på topp, noe som manglet i forrige kamp. Når fløyta går står det 38-21 på tavla.
En skikkelig lagseier der alle kommer på scoringslista! Likevel må vi trekke frem Camilla sitt forsvarsspill, som holdt meget høyt nivå. Også Maria og Andrea får seg en periode hver med godt målvaktsspill og gode redninger.

En viktig seier for humør og moral, og godt å ta med seg inn mot en vanskelig bortekamp mot Os lørdag 1. februar. Dette blir siste bortekamp for sesongen da Askøy har trukket sitt lag.
Neste hjemmekamp blir da 8. mars mot NHHI før Bergen HK kommer søndag 9. mars. Vi ønsker da vel møtt til kamp igjen etter vinterferien.