STYGT TAP MOT SANDANE

Tradisjonen tru gjekk det gale borte mot Sandane også denne gongen. Vi tapte heile 6-0 tysdag kveld etter 3-0 ved pause. Kampen vart utruleg nok spelt på gras, og utover kampen minna bana meir og meir om eit gjørmehol etter alt regnet.Uansett underlag. Sandane var klart best og vann fullt fortent. Vi må berre gløyme denne kampen og komme oss til hektene til den viktige kampen mot Jølster på fredag.

Kampfakta, 4.divisjon

Sandane – Dale 6-0 (3-0)
Idrettsplassen

Mål:
1-0 13 min. Erlend Ødven Laurhammer
2-0 16 min. Jonas Denk
3-0 32 min. Ingar Sårheim
4-0 47 min. Jonas Denk
5-0 66 min. Bjarte Skaaden
6-0 87 min. Ruben Wie

Gult kort: Alexander Myklebust, Dale

Dommar: Jonny Skjerven, Kaupanger

Lagoppstilling:
Tommy Holm, Geir Loneland, Martin Tonning, Eirik Systaddal, Kim Frode Solheim, Kristoffer Rogne, Henrik Kummeneje, Kees Erstad, Alexander Myklebust, Einar Aase, Ole Petter Mundal

På benken:
Norodd Myklebust (for Kim i 45. min), Kristian Aase (for Ole Petter i 67. min), Vegar Kjos (for Kees i 74. min), Bendik Vik (for Henrik i 87. min)