Svært god innsats av Jeanette og Kjerstin i NM for regionlag

Jeanette Øksenberg og Kjerstin Boge Solås har spilt meget godt for Region Vest i NM for regionslag. Region Vest vant gruppespillet og er klare for semifinale mot Region Øst i morgen, søndag 10.05.2015.

Jeanette Øksenberg og Kjerstin Boge Solås er lagets toppscorere med 17 og 13 mål. I tillegg har begge vært helt sentrale i den offensive 3-2-1 forsvaret som laget spiller. Utfordringen for de to Dale jentene blir mye spilletid. De har levert så godt i begge ender av banen at de nesten ikke får tid på benken. Jentene er imidlertid vant til tøft kampprogram med kamper for både Dale og Førde, så ingen blir overrasket om de to jentene i morgen bidrar sterkt til at Region Vest klarer å forsvare NM – gullet som Dale jentene fikk med seg hjem i fjor.

NM for regionslag har vært det store målet hele sesongen. Dale har benyttet samme offensive forsvarsformasjon som regionslaget og landslaget slik at Kjerstin og Jeanette har fått øve på dette forsvarsspillet i Dale. I tillegg har Jeanette spilt midtback i Dale mens hun på Førde har spilt ving. Det er da ekstra kjekt at Jeanette nå leverer så bra både fremover som midtback og bakover i det offensive forsvaret.

Jonny