TAP I SVAK SERIEPREMIERE

Ramma rundt var den beste med sol og heile 215 tilskodarar på plass på Dingemoen. Desverre måtte dei gå skuffa heim etter å ha sett heimelaget levere ei svak førestilling som enda med tap 1-2 for Veitastrond.Veitastrond låg lavt og tetta godt igjen bakover. Samstundes var dei farlege på overgangar. Vi hadde ballen mykje, men greidde aldri å få presisjon og tempo på spelet. Det resulterte i at vi skapte få sjansar i løpet av 90 min, og det var ikkje noko å sei på at gjestene tok med seg alle poenga heim.

Kampfakta, 4.divisjon

Dale – Veitastrond 1-2 (0-0)
Dingemoen stadion
215 tilskodarar

Mål:
0-1 72 min. Ivan Jokic
0-2 74 min. Frode Kvam
1-2 84 min. Runar Aune (str)

Gule kort: Martin Tonning, Henrik Kummeneje, Jonas Døving Nordal, Dale og Kurt Heggestad, Veitastrond.

Raudt kort: Martin Myklebust, Dale (59. min)

Dommar: Tor Henning Mardal, Fjøra

Lagoppstilling:
Håkon Thuland, Martin Tonning, Geir Loneland, Runar Aune, Martin Myklebust, Kristoffer Rogne, Henrik Kummeneje, Jonas Døving Nordal, Richard Skår, Simen Stølen, Magne Hillersøy

På benken:
Vegard Ulvik, Jan-Anders T. Wichstrøm (for Simen i 46. min), Joakim Rakneberg (for Magne i 67. min), Kim Frode Solheim (for Geir i 84. min), Christopher Skadal, Sander Dyrstad,  Aleksander Høie