FORTENT TAP MOT FJØRA

Vi skapte praktisk talt ingenting og tapte heilt fortent 0-3 for Fjøra på Dingemoen fredag kveld. Vi er inne i ei skikkeleg blindgate og tabellsituasjonen må karakteriserast som rimeleg dyster.Fjøra-scoringar på maks uheldige tidspunkt gjorde heller ikkje oppgåva lettare for eit heimelag som såg ut til å vere heilt utan tru på seg sjølv.
No står det kun att ein kamp før sommarferien og det er mot Jølster borte onsdag. Med siger her har vi muligheit til å få kontakt med laga framfor, medan eit nytt tap vil gje oss ei stor utfordring i haustsesongen med tanke på å berge plassen i divisjonen.

Dagens Dale-spelar:    Frank Vik

Kampfakta, 4.divisjon

Dale – Fjøra 0-3 (0-2)
Dingemoen stadion
100 tilskodarar

Mål:
0-1   3 min. Espen Granlund
0-2 45 min. Magnus Hunemo 
0-3 84 min. Eivind Gjerald

Gule kort: Frank Vik, Eirik Systaddal, Dale og Roger Hjellhaug, Fjøra

Dommar: Ragnar Åmot, Jølster

Lagoppstilling:
Tommy Holm, Geir Loneland, Martin Tonning, Erlend Osland, Kim Frode Solheim, Kristoffer Rogne, Henrik Kummeneje, Runar Aune, Simen Stølen, Jan-Anders T. Wichstrøm, Frank Vik

Innbyttarar:
Jonas Døving Nordal (for Kristoffer i 46. min), Eirik Systaddal (for Henrik i 46. min), Richard Skår (for Simen i 46. min), Vegard Vesterås (for Geir i 69. min), Sander Eikevik Dyrstad, Vegar Kjos