Handb J18 – Dale sjokkerte Fyllingen

Dale sjokkerte Fyllingen da de vant 24-22 i Framohallen tirsdag 20.3.12.J18 laget til Dale er klar for seriefinale mot Fana
J18 laget til Dale slo tirsdag Fyllingen 24-22 i Framohallen i Bergen. Etter en dårlig start der Fyllingen gikk rett opp i 4-0, tok Dale timeout, omorganiserte forsvaret og gikk rett opp i 5-4. Dale var i ledelsen helt til det gjensto 5 minutter. Da utlignet Fylllingen til 20-20, Dale fikk to spillere utvist og tok ny timeout. De siste 5 minuttene viste Dale en fantastisk vinnervilje og vant til slutt kampen 24-22.
 
Dale sjokkerte Fyllingen med svært hurtig angrepsspill og raske kontringer. I tillegg gjorde alle spillerne en god jobb bakover på banen, og helt bakerst fortsatte Margrete Skår der hun slapp i søndagens damekamp mot Førde. En redningsprosent på 50 mot et så godt lag og gode spillere som Fyllingen, er imponerende. Da Margrete falt litt ned på slutten av første omgang, kom unge Andrea Boge Solås inn og tok tre redninger på rappen. Andrea erstattet Caroline Løseth som er ute pga brudd i håndleddet.
 
Ute på banen imponerte samtlige spillere. Det er likevel viktig å trekke frem Laura Kleiven som røk korsbåndet for 2,5 år siden og nå er tilbake for fullt. Med en enorm løpskapasitet hentet hun på imponerende vis opp mange av Fyllingen sine kontringer slik at det var Dale og ikke Fyllingen som vant på det som normalt er Fyllingen sitt sterkeste våpen: Tempoet.
 
Dale er i likhet med norges beste lag, Fana, ubeseiret i årets J18 serie. Dale og Fana spiller nå seriefinale i Fjalerhallen lørdag 31.3.2012 klokken 1500. Da håper vi flest mulig finner veien til Fjalerhallen.
 
De som spilte for Dale var (mål i parantes):
Laura Laukeland Kleiven (8), Thea Nistad Sunde (2), Amalie Myklebust (1), Sigrid Strand (2), Rebekka Ullebø (3), Lisa Lykkebø (2), Stine M. Myklebust (4), Rebekka Øen (2), Margrete Skår, Andrea Boge Solås