SKUFFANDE TAP MOT JØLSTER

A-laget skuffa i årets siste heimekamp og tapte 3-1 for Jølster på kunstgraset på Dingemoen laurdag ettermiddag.
Dermed gjekk Jølster forbi oss på tabellen og vi har gått frå ein 4. til 7.plass etter sterkt varierande prestasjonar i haust.Dette vart aldri nokon stor kamp spelemesssig. Vi greidde berre unntaksvis å spele oss fram til klare sjansar. Når det også var periodevis black-out bakover på bana, kan vi vel ikkje seie noko anna enn at vi har oss sjølv å takke for eit unødvendig tap.

Dagens Dale-spelar:    Kristian Aase

Kampfakta, 4.divisjon

Dale – Jølster 1-3 (1-1)
Dingemoen idrettspark
ca. 100 tilskodarar

Mål:
0-1 11 min. Trond Vegard Ripe
1-1 20 min. Magne Hillersøy
1-2 47 min. Trond Vegard Ripe
1-3 90 min. Trond Vegard Ripe

Gule kort: Magne Hillersøy, Tor Ivar Aase Dale og Alexander Myklebust, Dale

Dommar: Kjell Alme, Sandane

Lagoppstilling:
Tor Ivar Aase Dale, Alexander Myklebust, Idar Haugen Rochlenge, Eirik Svorstøl, Geir Loneland, Kristian Aase, Henrik Kummeneje, Einar Aase, Martin Tonning, Jan-Anders Tonning Wichstrøm, Magne Hillersøy

På benken:
Vegard Ulvik, Jonas Døving Nordal (for Henrik i 56. min), Kristian Ask (for Martin i 56. min), Joakim Rakneberg (for Jan-Anders i 68. min), Simen Stølen (for Magne i 78. min), Christopher Skadal