TAP MOT FJØRA I JAMN KAMP

Vi tapte 2-0 mot Fjøra i ein jamn kamp på Dingemoen fredag kveld. Før pause var vi eit hakk kvassare enn gjestene, men det vart med eit annulert mål og nokre halvsjansar.I 2.omgang scora Fjøra desverre tidleg. Resten av omgangen låg dei kompakt og slapp oss til med svært få sjansar.
Spelemessig var det godkjent, men vi greidde aldri å sette noko trøkk på Fjøra og kom til svært få klare sjansar.

Dagens Dale-spelar:        Eirik Systaddal

Kampfakta, 4.divisjon

Dale – Fjøra 0-2 (0-0)
Dingemoen idrettspark
ca. 100 tilskodarar

Mål:
0-1 53 min. Anders Hjeltnes
0-2 90 min. Arild Lunde Underdal

Gult kort: Johan Salvesen, Fjøra

Dommar: Rune Haugland, Haugen

Lagoppstilling:
Norodd Myklebust, Alexander Myklebust, Martin Tonning, Eirik Systaddal, Kim Frode Solheim, Kristoffer Rogne, Kees Erstad, Henrik Kummeneje, Einar Aase, Jan-Anders T. Wichstrøm, Ole Petter Mundal

På benken:
Håkon Thuland (for Norodd i 1, minutt), Kristian Aase (for Henrik i 64. min), Idar Haugen Rochlenge (for Jan-Anders i 64. min), Sander Eikevik Dyrstad (for Einar i 72. min), Tommy Holm (for Ole Petter i 77. min), Geir Loneland, Bendik Vik