TAP MOT FJØRA

Det vart som venta tap 2-0 mot Fjøra på Fosshaugane Campus fredag kveld. Vi heldt 0-0 til pause, framstod som godt organiserte og la ned ein solid innsats. Utfrå føresetnadane for denne sesongen kjem vel denne kampen i kategorien heiderleg tap mot eit av dei forventa topplaga i divisjonen, sjølv om vi skapte lite framover.Kampfakta, 4.divisjon

Fjøra – Dale 2-0 (0-0)
Fosshaugane Campus

Mål:
1-0 59 min. Håvard Lilletvedt
2-0 78 min. Ørjan Hjellhaug

Ingen gule kort.

Dommar: Karl Inge Wolff

Lagoppstilling:
Håkon Thuland, Vegard Vesterås, Martin Tonning, Eirik Systaddal, Kim Frode Solheim, Kristoffer Rogne, Henrik Kummeneje, Einar Aase, Jostein Vagstad, Jan-Anders T. Wichstrøm, Tommy Holm

På benken:
Norodd Myklebust, Sander Eikevik Dyrstad (for Jostein i 46. min), Kristian Aase (for Tommy i 68. min), Christopher Skadal (for Henrik i 84. min), Vegar Kjos