SKUFFANDE TAP MOT FØRDE 2

Vi fekk haustens første tap då vi tapte 3-0 for eit ordinært Førde 2 på Osen stadion måndag kveld. Vi var rett og slett ikkje «på nett» i denne kampen og tapet var såleis greit. Dermed gjekk Førde 2 forbi oss på tabellen, og vi må no passere to lag for å vere heilt sikre på fornya kontrakt.Kampfakta, 4.divisjon

Førde 2 – Dale 3-0 (1-0)
Osen stadion

Mål:
1-0   9 min. Kristian Langedal
2-0 75 min. Magnus Bjørvik
3-0 90 min. Tobias Holsen Oppedal

Gule kort: Idar Haugen Rochlenge, Dale og Erlend Moen Taule, Førde

Raudt kort: Eirik Systaddal, Dale (2. gule,82. min)

Dommar: Dan Kåre Esp, Eikefjord

Lagoppstilling:
Tor Ivar Aase Dale, Christopher Skadal, Martin Tonning, Eirik Systaddal, Kim Frode Solheim, Kristoffer Rogne, Idar Haugen Rochlenge, Einar Aase, Nicolai Macpherson, Jan-Anders T. Wichstrøm, Frank Vik

På benken:
Tommy Holm (for Christopher i 46. min), Magne Hillersøy (for Nicolai i 61. min), Richard Skår (for Frank i 71. min), Vegar Kjos (for Jan-Anders i 85. min), Sander Dyrstad